donderdag 22 november 2018

Zakelijk of particulier mobiel abonnement?

Zit je te twijfelen of je een zakelijk of particulier abonnement op je bedrijf wilt afsluiten, dan hier de voordelen van een zakelijk mobiel abonnement ten opzichte van een particulier abonnement op een rij.

Voor veel mensen is het onduidelijk welke voordelen een zakelijk abonnement kan bieden ten op zichte van een particulier abonnement. Daarom hier de voordelen op een rijtje.

Voordelen zakelijk gsm abonnement ten opzichten van particulier gsm abonnement

  • Geen BKR registratie. Bij particulieren gsm abonnementen moet krijg je sinds kort een BKR registratie wanneer je een gsm abonnement aflsuit met een mobiele telefoon. Zakelijke gsm abonnement zijn hierbij een uitzondering. Bekijk hier de zakelijke telefoons met gsm abonnementen.
  • Het aftrekken van de BTW, dit geld voor zowel de BTW die je betaald over je abonnementskosten als eventuele bijbetaling voor een bepaalde mobiele telefoon.
  • Tevens mag je met een zakelijk abonnement je mobiele kosten aftrekken, aangezien er van uit wordt gegaan dat je vooral zakelijk belt met je zakelijke mobiele abonnement.
  • Verder hoef je bij het afsluiten van een zakelijk gsm abonnement vaak geen aansluitkosten te betalen.
  • Een ander voordeel is, dat je als zakelijke klant ook gebruik kan maken van een aparte helpdesk, hierdoor hang je vaak minder lang in de wachtrij en wordt je specifieker geholpen.
  • Als laatste voordeel, de storingsdienst moet alle storingen binnen 24 uur oplossen, bij particulieren zit hier niet zo een percieze tijd aan vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten